Extrusie

Extrusie

Jansen Kunststoffen is een innovatief bedrijf en heeft jarenlange ervaring met extrusie en vormgevingstechniek waaronder het lassen van kunststoffen, het zetten van kunststoffen en platen voorzien van een nonwoven. Kortom niets is ons te gek. Heeft u zelf een idee, neem gerust contact met ons op dan denken wij graag met u mee.

Vele mogelijkheden dankzij extrusie

Wij gebruiken de kunststoffen LPDE, MDPE, HDPE, polypropyleen, TPE, SBS, ABS, HIPS, TPU, PP en PPE het meest om uw producten te produceren. Daarnaast is Jansen Kunststoffen gespecialiseerd in het produceren van kunststof rijplaten die in iedere gewenste maat worden geëxtrudeerd. Tevens kunnen wij de (rij)platen/loopschotten voorzien van een gekleurde toplaag. De platen worden geleverd in monoextrusie, diextrusie of triextrusie. De grondstoffen die wij gebruiken zijn onder andere virgin, granulaat, regeneraat of gerecycled materiaal voor extra duurzaamheid.

Om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is door middel van ons extrusie productieproces, hebben wij een aantal voorbeelden voor u samengesteld. Dit kan bijvoorbeeld folie zijn met een dikte van 0.5mm tot 2mm met een maximale breedte van 1500mm. Daarnaast produceren wij lasdraad in iedere kleur. Dit wordt door ons geproduceerd uit virgin materiaal en heeft een dikte van ø3mm, ø4mm en ø5mm. Bij extrusie houden wij rekening met de levertijd en economische productie door direct voor u aan de slag te gaan en de wachttijd op deze manier te beperken tot het minimale. Daarnaast nemen wij schoon restmateriaal direct terug voor recycling.Extrusie

Meer informatie over extrusie

Wilt u meer informatie over extrusie of heeft u vragen over onze producten? Klik hier of neem contact met ons op via 0548-616676. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

> Contact met Jansen Kunststoffen