Rijplaten

Kunststof rijplaten

Sinds 1968 produceren wij kunststof producten op maat. Sinds een jaar of 15 produceren wij kunststof rijplaten en loopschotten. Onze rijplaten zijn licht in gewicht, maar onverwoestbaar dankzij de kwaliteit van het kunststof en de dichtheid van het materiaal. Onze rijplaten zijn zo licht dat u ze zelf gemakkelijk met de hand kunt verplaatsen, zonder dat er groot gereedschap aan te pas hoeft te komen. Onze rijplaten worden standaard voorzien van 4 sleepgaten.

Kunststof rijplatenToepassingen rijplaten: voor de (wegen) bouw, als noodstoep, om te klunen bij ijsbanen, grasbescherming straatbescherming, voor hoveniers, bescherming voor de vloer, voor caravans/campers, gangboord van een schip. De rijplaat is ook ideaal voor bijvoorbeeld zomerfeesten, tentfeesten of festivals zodat het feestterrein binnen enkele uren geheel is voorzien van verharding. De kunststof platen zijn flexibel en daardoor vrijwel onverwoestbaar. Ze hebben een lange levensduur, nemen geen vocht op en roesten en verrotten niet. Wanneer u kiest voor ijzeren platen heeft u kans op corrosie en snellere slijtage en dat wilt u natuurlijk niet. Door kunststof rijplaten voorkomt u dat uw machines en/of wagens beschadigd raken en zijn de matten onderhoudsvrij.

Kunststof rijplaten op maat geproduceerd

Onze rijplaten en kunststof loopschotten worden geheel op maat voor u geproduceerd door ons. Elke lengte is mogelijk en speciale breedtes zijn op aanvraag (maximaal 1700mm breed). Neem gerust contact met ons op om andere mogelijkheden te bespreken.

Rijplaten

Onze meest voorkomende formaten zijn:
4000 x 1000 x 20 mm (rijplaat)
3000 x 1000 x 20 mm (rijplaat)
3000 x 1000 x 15mm (loopschot)
2000 x 800 x 15 mm (loopschot)

Onze loopschotten en rijplaten hebben veelal een dikte van 15mm en worden vaak besteld als formaat van gemiddeld 1 meter breed bij 2 tot 5 meter lang. Onze rijplaten van kunststof hebben een dikte van twee centimeter en zijn uitvoerig getest op duurzaamheid. Daarnaast hebben wij verschillende extra mogelijkheden voor uw kunststof matten en loopschotten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een ribbelgrip. Onze ribbelgrip zorgt voor zeer effectieve antislipplaten die tevens met een rubberen toplaag kan worden afgewerkt. Dit is ideaal voor loopschotten zodat er minder uitglijd gevaar is. Daarnaast is het mogelijk om uw bedrijfsnaam in de loopschotten te laten frezen of te kiezen voor een tekstlint met kleur inclusief logo en bedrijfsnaam. Dit staat professioneel in uw eigen huisstijl en bedrijfskleur.

Meer informatie over rijplaten

Wilt u meer informatie over onze kunststof rijplaten en loopschotten? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel 0548-616676.

> Contact met Jansen Kunststoffen